Cykelture i Tversted og cykeludlejning

Hvis du ikke har cykel med på ferien, kan du leje en – spørg i informationen for ruter og kort eller kør bare ud i det blå. Vendsyssel egner sig glimrende til cykelturisme. Afstandene er korte og oplevelserne er mange.

“Vestkyststien” er en cykelrute fra Hirtshals til Skagen – her kommer du igennem Uggerby Plantage, Tversted Klitplantage, forbi Råbjerg kirke, Bunken og Skagen Plantage.

Vores samarbejdspartner Skiveren Camping kan eksempelvis byde på en god frokost og et spil minigolf.

I kan også leje cykler på forhånd hos Tversted Cykler. Læs mere og se priserne her. Kontakt dem på tlf. 98 93 10 15 eller mail il@mail.tele.dk.

Store attraktioner i nærheden af Aabo Camping, Tversted

Campingpladsen er fint placeret i Nordjylland med kort køreafstand til store attraktioner. Nedenfor vises en oversigt over udvalgte forlystelser og attraktioner i Nordjylland.

Ørnereservatet

Ørnereservatet

Her kan man se ørnene give opvisning.

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland

Et af Danmarks største sommerlande.

Nordsøen Oceanarium i Hirtshals

Nordsøen Oceanarium i Hirtshals

Se og oplev Oceanariets 4.5 mio. liter vand.

Aalborg Zoo

Aalborg Zoo

Farm Fun i Jerup

Farm Fun i Jerup

Fun Park ved Hirtshals

Fun Park ved Hirtshals

Skagens Museum

Skagens Museum

Uggerby Kanofart

Uggerby Kanofart

Der tilbydes mange forskellige ture med mange timers sjov og underholdning for hele familien.

Tversted turistbureau

Tversted turistbureau

Mountainbike, tennis og skatepark

I Tversted nær Aabo Camping finder du også et smukt og sjovt mountainbike spor i Tversted Klitplantage, tennisbaner til udlejning, samt en skatepark til fri afbenyttelse. Læs mere via nedenstående links:

Markeder, festivaler og egnsskuespil i Vendsyssel

I Nordjylland er vi glade for festivaler og markeder. Nedenstående er bare et uddrag af nogle af arrangementerne. Vil du vide mere – kontakt informationen. Her er en appetitvækker. Den maksimale køreafstand er kun 30 minutter. Ja, Aabo Camping er tæt på det hele.

Nibe Festival

Nibe Festival

3. juli – 6. juli, 2019

Masser af udenlandske headliners, godt blandet med et højnet niveau på samtlige scener, bør sikre succesen på Nordjyllands mest omfattende musikbegivenhed.

Hjallerup Marked

Hjallerup Marked

30. maj – 2. juni, 2019

Vi har nordens ældste og mest berømte hestemarked i Hjallerup, som hvert år trækker flere 100.000 gæster til landsdelen.

Tversted Marked

Tversted Marked

19. juli – 21. juli, 2019

Tversted marked er det lokale marked. Det er omkring 300 m fra pladsen. Markedet byder på mange sjove og spændende boder, kræmmere, dyr og Tivoli.

Hirtshals Fiskefestival

Hirtshals Fiskefestival

1. august – 3. august, 2019

Hirtshals Fiskefestival er en byfest med den store fiskerihavn, byen og ikke mindst fisken der i centrum. Der er fest og farver med musik og dans samt stort fyrværkeri.

Fiskeri og sejlads i Nordjylland

Aabo Camping ligger tæt ved nogle af Danmarks bedste fiskepladser. Eksempelvis Uggerby Å er kendt for sit havørredfiskeri. Er du ikke til åer, er der også molerne i Hirtshals eller kystfiskeriet. Der er også mange gode put & take muligheder i nærheden:

Vil du ud at sejle, kan vi også arrangere dette med fiskekuttere fra Hirtshals, som sejler helt ud til det gule rev og andre gode fiskepladser. Mange af fiskekutterne udlejer grej m.m. og visse har servering ombord.

Spørg i informationen for flere oplysninger.
Husk gyldigt fisketegn! 

Heldagsture med færge

Aabo Camping ligger godt for en smuttur til Norge, Sverige eller Læsø. Spørg i information om færgetider og specialtilbud.

Frederikshavn - Læsø

Frederikshavn - Læsø

På ruten Læsø – Frederikshavn er overfartstiden kun 90 min.

Frederikshavn - Göteborg

Frederikshavn - Göteborg

På ruten Frederikshavn-Göteborg sejler tre færger.

Hirtshals - Kristiansand

Hirtshals - Kristiansand

Hirtshals - Larvik

Hirtshals - Larvik

Tversted Bjærgelaug

Få fladbådens historie med dis som roer. Det fortælles, at der kun behøves 20 cm vand under kølen for, at fladbåden kan flyde. Det fortælles yderligere, at fladbåden også blev brugt til bjergning af gods ved strandinger. Der er også historier, der siger, at når der skete strandinger var fladbåden hurtigt ude for at bjærge, hvad der bjærges kunne, for egen vindings. Kaffe og brød kr. 20.

Sted: Bjærgelauget Bådehuset, Tversted Strand, Tannisbugtvej, 9881 Bindslev
Tidspunkt: søndage kl. 10 og onsdage kl. 19
Datoer: alle søndage og onsdage fra 11/06-10/09

Hyggelige byer nær campingpladsen

Tversted

Tversted

Tversted er en charmerende og hyggelig by med ca. 500 indbyggere, som går direkte ned til en af Danmarks bedste strande med høje klitter og en bred strand. Der findes små bassiner med lavt vand til børnene, men husk altid at passe på og hold øje med børnene. Når det blæser er Tversted et eldorado for surfere og ikke mindst drageflyvere. Her er også mange spændende afmærkede vandrestier, udsigtstårne, legepladser m.m.

Skagen

Skagen

Danmarks og det Europæiske kontinents nordligste by. Hvis ikke du har prøvet at stå på grenen med benene i to have, så har du noget til gode. Tag sandormen ud til toppen af Danmark. Er du til kunst er Skagen jo berømt for lyset og deres mange kunstnere. Du kan besøge Michael og Anne Anchers hus eller Skagen Kunstmuseum og føle tiden gå tilbage til århundredskiftet.

 

Lønstrup

Lønstrup

Hyggelig lille fiskerby, som har bevaret sit særpræg. Byen har mange restauranter og små butikker. Efter en tur i byen kan det varmt anbefales at gå en tur langs klitten til Mårup Kirke. Kirken er ved at falde i vandet. Herefter er der ikke langt til et af Danmarks mest besøgte natursteder, nemlig Rubjerg Knude, hvor der er en helt fantastisk udsigt over Vendsyssel.

Hirtshals

Hirtshals

En af Danmarks største fiskerihavne. Gå en tur om aftenen og oplev den travle havn eller gå på oplevelse i bunkermuseet ved Hirtshals fyr og mærk historiens vingesus i det fantastiske bunkeranlæg. Skulle tørsten falde på er der gode muligheder for at få den stillet med Vendsyssels nationaldrik BJESKEN.

Frederikshavn

Frederikshavn

Solen smiler hver morgen, når den kaster sine allerførste stråler på Frederikshavns røde hustage. Glad for at hilse på én i samme branche. Frederikshavn laver nemlig også lys. Ikke dagslys, men laserlys og fiberlys, hvor vi er blandt de førende i verden. Byens lys stråler dig i møde, når du kommer med færgerne eller ad motorvejen.

Hjørring

Hjørring

Hjørring har med en alder på ca. 1000 år har manifesteret sig som Vendsyssels hovedstad – en by, som på charmerende vis har udviklet sig miljørigtigt, med mange grønne parker tæt på centrum i en skøn forening med kunst og handel. Som handelscentrum i Vendsyssel har Hjørring 160 specialbutikker i charmerende landsbyagtige handelsgader.

Spisesteder – både på campingpladsen og i nærheden

På Cafe Aabo er der åbent i højsæsonen og helligdagsferier pizza og grillmad. I Tversted og omegn er der alt, hvad hjertet begærer og for enhver pengepung. Er du i tvivl, så spørg i informationen. Her er nogle forslag:

Golf og Pay and Play nær Tversted

Vendsyssel er stedet, hvis man vil dyrke golf. Der er sjældent mere end 10 minutters kørsel til den næste golfbane. Bare i nærheden af Aabo Camping er der 6 golfbaner, som alle er meget forskellige. Se nærmere på nedenstående link til banerne.

Golfklubben Hvide Klit

Golfklubben Hvide Klit

Hvideklitvej 28 – Bunken – 9982 Ålbæk

Telefon (+45) 9848 9021

Hjørring Golfklub

Hjørring Golfklub

Vinstrupvej 30 – 9800 Hjørring

Telefon (+45) 9891 1828

Frederikshavn Golfklub

Frederikshavn Golfklub

Oddervej 60 – 9900 Frederikshavn

Telefon (+45) 9843 5588

Hirtshals Golfklub

Hirtshals Golfklub

Kjulvej 10 – 9850 Hirtshals

Telefon (+45) 9894 9408

Sindal Golf Klub

Sindal Golf Klub

Volstrupvej 151 – Hørmested – 9870 Sindal

Telefon (+45) 9893 4422

Vennebjerg Golf - Pay and Play

Vennebjerg Golf - Pay and Play

Fruemøllevej 35 – Vennebjerg – 9800 Hjørring

Telefon (+45) 9896 8279