Gratis vandland / badeland

Aabo Campings største aktiv er det 1200 m2 store vandland med rutsjebane. I de 3 bassiner kan både børn og voksne more sig. Vandkanoner, minirutschebane, springvand, boblegrotte, jet-streams og en kæmpe vandrutschebane på 66 m. På den læfyldte terrasse kan man nyde solen og en kølende forfriskning. Camping med vandland er et hit – og vandlandet er ovenikøbet gratis!

Aabo Cabana – Gratis aktiviteter

Aabo Cabana er et stort område med gratis aktiviteter i den nordlige del af pladsen med baner til fodbold, badminton på græs og beach volley. I højsæsonen arrangerer vor aktivitetsmedarbejder hver dag konkurrencer og turneringer.

Hønsehuset på Aabo Camping

Hønsehuset er et multi-aktivitetshus for børn og voksne, f.eks. klippe-klistre, male og tegne, tegnefilm og meget mere. Der er bål og snobrødsbagning oppe bag Hønsehuset. Er der noget spændende på TV (fodbold, tennis eller koncert), kan dette ses på storskærmen. Vores to aktivitetsmedarbejdere laver aktiviteter 6 DAGE OM UGEN i højsæsonen.

Andre faciliteter

Bad- og toiletbygninger

Aabo Camping har 2 store toiletbygninger med toilet, vaske- og bruseafdeling, damefrisørrum, handicaprum, familiebaderum og møntvaskeri.

Moderne køkkenfaciliteter

Vi har køkken med kogeplader, ovne, mikroovne, opvaskemaskine og fiskekøkken.

Dagligvarforretning

Stor forretning med bredt udvalg af fersk kød, brød, dybfrost og dagligvarer.

Grillbar

I vores grill-bar findes der flere forskellige grillretter og fast-food.