Aktiviteter for børn

Hele sommeren har vi ansat to aktivitetsmedarbejdere, som holder en masse skæg, konkurrencer for børnene. Vi har sat mange rekorder, som du måske kan slå i år. Prøv eksempelvis vandforhindringsbanen i vores store vandland eller deltag i de mange sportskonkurrencer. Vi ved du ikke kommer til at kede dig for der er knald på i Aabo Camping.

Dagligt kan du følge med i informationen, hvor dagens aktivitetskalender er slået op. Aabo Ekspressen kører hver dag (u. lørdag) med de mindste gæster. Gratis. Her er sportsplads, bordtennishal med 3 borde, minigolf med 12 baner, tv-opholdsrum, spillehal, og billiard. Læs mere på de følgende sider.

Aabo Camping Vandland arrangerer også løbende konkurrencer.

Aktiviteter for voksne hos Aabo Camping

På Aabo Camping er der masser af aktiviteter for de voksne. Vi arrangerer bl.a. vandaerobic, grillfester, musikarrangementer i cafeen, gåture i den dejlige natur og meget mere. Her findes også citybikes, så man kan tage en frisk cykeltur i det grønne.

Nogle gange må de voksne være med til at udfordre børnene i vores rutsjebanerace. Det er ikke altid, at de vinder, men det er hyggeligt og skægt. Vi har været oppe på 350 deltagere, så det er noget af et tilløbsstykke.

Stor børnevenlig legeplads – fantastisk børneferie

Aabo Campings store børnevenlige legeplads har noget for enhver smag. Indtag borgen, tag en tur i klatrenettet, leg at du er fisker i den gamle kutter eller prøv den store hoppepude. Her er trampoliner, svævebane, klatretårn, vippedyr og meget mere.

Børnene kan få mange timer til at gå med leg og fælleskab med andre børn på legepladsen.

Campingferie med vandland

Både børn og voksne nyder det 1.200 m2 store badeland med tre bassiner. Lige fra bassiner for de mindste til den store rutcshebane for de modige, små grotter og vandfald – ja, alt hvad hjertet begærer.

Vandland er åbent fra start juni og til engang hen i august og er ganske GRATIS for vore gæster.

Aabo Cabana – Gratis aktiviteter

Aabo Cabana er et stort område med gratis aktiviteter i den nordlige del af pladsen med baner til fodbold, badminton på græs og beach volley. I højsæsonen arrangerer vor aktivitetsmedarbejder hver dag konkurrencer og turneringer.

Campingpladsens ‘Hønsehuset’

Hønsehuset danner rammen om mange aktiviteter for børn på campingpladsen. Det er børnenes ungdomshus, hvor de kan lege og feste. Lige fra forskellige håndværk til ansigtsmaling, tegnekonkurrence, biograf og diskotek – det sker i Aabo Campings ‘Hønsehuset’. Det er også oppe bag ved Hønsehuset, at vi laver snobrød én gang om ugen.

Hønsehuset er placeret på en lille bakke oven for campingpladsen, så børn og unge ikke kigger op til de voksne, men derimod ned. Det er bare fedt at være ovenpå.