Markeder, festivaler og egnsskuespil i Vendsyssel

 
I Nordjylland er vi glade for festivaler og markeder. Nedenstående er bare et uddrag af nogle af arrangementerne. Vil du vide mere - kontakt informationen. Her er en appetitvækker.
Den maksimale køreafstand er kun 30 minutter. Ja, Aabo Camping er tæt på det hele.
 

Nibe Festival 

Stort set hele den danske rockliga er på plads i Skalskoven.
Masser af udenlandske headliners, godt blandet med et højnet niveau på samtlige scener, bør sikre succesen på Nordjyllands mest omfattende musikbegivenhed.
Fire fede dage med musik, miljø og mennesker
Ca. 100 navne præsenteres på 5 scener. max. 7.000 betalende gæster pr. dag.
Periode: 1. juli - 4. juli 2015
Sted og tid: Nibe Festival, Skalskoven, Nørregade, 9240 Nibe
Nibe ligger 20 km vest fra Aalborg.
Åbningstid: 12-04
Arrangør: Nibe Festival
www.nibefestival.dk
 

Hjallerup Nordens - største hestemarked

Vi har nordens ældste og mest berømte hestemarked i Hjallerup, som hvert år trækker flere 100.000 gæster til landsdelen. Se hvordan hestene bliver handlet med håndslag og glimt i øjet.
Periode: 5 - 7 juni 2015
www.hjallerupmarked.dk
 

Tversted Marked

Tversted marked er det lokale marked. Det er omkring 300 m fra pladsen. Markedet byder på mange sjove og spændende boder, kræmmere, dyr og Tivoli. Det er gratis og måske kan man krejle sig til en god sommersouvenir. Tversted Marked er en folkefest med 1000 facademeter kræmmerboder, stort tivoli og telt med servering om musik med solister.
Periode: 17.-19. juli 2015
Type: Kræmmermarked
Sted og tid: Pladsen ved Klitgården, Østervej 10, Tversted, 9881 Bindslev
Åbningstider i markedsdagene: Fredag: 12-22. Lørdag og søndag: 10-22
Arrangør: Tversted Marked
www.tverstedmarked.dk
 

Vrejlev Klostermarked

Dette marked foregår både i det gamle kloster og i klostergården. I den store kirke arrangeres koncerter, mens der udenfor findes boder med mange specialiteter fra Vendsyssel. Her kan du finde alt fra Bjesk - den lokale urtesnaps til barolovine. Der er musik i klostergården og mangen en god smagsprøve. Kom og se et anderledes marked og nyd den flotte klosterhave.
www.klostermarked.dk
 

Bindslev Harmonikatræf

Spiller du ikke selv harmonika er det alligevel sjovt at se de mange hundrede deltagere give den hele armen med harmonikaen. Stemningen er i top, musikken er god og der er noget for ganen og maven.
Finder sted ultimo juli 24 - 26 2015
www.bindslev-harmonikatraef.dk

Hirtshals Fiskefestival

Hirtshals Fiskefestival er en byfest med den store fiskerihavn, byen og ikke mindst fisken der i centrum. Hele byen er klædt på til denne fest. Prøv at smag de lokale fikserkoners fiskefrikadeller - Nam! Nam! eller kom og byd på de mange fiskeprodukter på auktionen.
Der er fest og farver med musik og dans samt stort fyrværkeri.
Dato: 30 juli - 1 august 2015
www.hirtshalsfiskefestival.dk
 

Skagen Visefestival

Skagen visefestival er en institution, som sætter byen på den anden ende med god folkemusik, samvær og hygge. Man behøver ikke at købe billet til de mange arrangementer for at mærke stemningen. Gå en tur i byen og nyd en fadøl og lidt fisk på havnen og se på de mange mennesker, som er klædt på til fest.
Skagen visefestival finder sted den første weekend i juli: 2. - 5. juli 2015
www.skagenfestival.dk
 

Vendsysselfestival - klassisk musik

Vendsysselfestivalen kører hele sommeren igennem med et utal af forskelligartede arrangementer i landsdelens kirker. Det er lige fra store korværker til små kammerkoncerter på eksempelvis Hirsholmene, hvor man bliver sejlet frem og tilbage med fiskekutter.
Periode: 8. juli - 14. august 2015
www.vendsysselfestival.dk
 

Tordenskioldsdage i Frederikshavn

Som navnet antyder, er det Tordenskiold der er i fokus. Der bliver udkæmpet store søslag. Alle går rundt i dragter fra Tordenskiolds tid, og man kan roligt sige at alle sejl er sat til. Du kan få en sejltur med de gamle sejlskibe eller bare gå rundt og nyde de mange aktiviteter på havnen, hvor der er boder, gamle håndværk, spidstegt gris ...
Dato: 26 - 28 juni 2015
www.tordenskiold.dk