Helligdagsferie hos Aabo Camping og Vandland 2018Campingferie i Danmark er livet, Aabo Camping tilbyder fordelagtige priser i din helligdagsferie, hvad enten det er Påsken, Kr. Himmelfart eller Pinsen.
Kom og nyd den dejlige nordjyske natur og det skønne Vesterhav i Tversted.

 

 

Priser på camping i  Påsken, Kr. Himmelfart og Pinsen
Priserne gælder hele familien eksl. el.

_____________________________________________

Påske tilbud

5 nætter fra 28.03.18 - 02.04.18
Pris kun:
595,-
_____________________________________________

Bededags tilbud

3 nætter fra 26.04.18 - 29.04.18
Pris kun:
495,-
_____________________________________________

Kr. Himmelfart & Pinse tilbud

I alt 7 nætter fra 09.05.18 - 13.05.18 & 18.05.18 - 21.05.18
Pris kun:
1195,- 
______________________________________________

 

Det er altid skønt at tage familien med på tur i de små helligdagsferier, og på Aabo camping bestræber vi os på at gøre alt for at i må få en hyggelig ferie hos os. 

Hvad Tversted og Aabo Camping kan tilbyde jer:

Aabo camping har en skøn belliggenhed i byen Tversted, lige ud til det skønne vesterhav. Tversted by har fået sig tilnavnet "lille Skagen" bl.a. pga. dens belliggenhed i dejlige naturskønne omgivelser, tæt på skov og strand. På stranden finder i bl.a. det blå ishus, som i 2017 blev kåret som Danmarks bedste ishus. I Tversted finder i også små hyggelige spisesteder, barer og en stor lokal købmand. 
 I Tversted findes der også diverse antikvitetsforretninger, bl.a. Lykkegaard, som er kendt fra tv, på DR 1. 

Aabo Camping:

På pladsen finder i Vandlandet, som altid er varmet op til minimum 23 grader og dagligt er åbent fra 10.00 - 18.00 (Vandlandet åbner for sæsonen d. 2 juni), en spillehal med billiard og diverse arkade spil, en minigolfbane med 12 baner til blot 20 kr. pr. spiller, en stor legeplads med bl.a. hoppepude, svævebane, trampoliner og meget mere, et møntvaskeri, en lille købmand som dagligt laver frisk morgenbrød, en café som tilbyder lækker hjemmelavet traditionel dansk mad til fordelagtige priser hvor alle kan være med. Derudover har vi to facilitetsbygninger med toilet, badeforhold og en køkkenafdeling med tilhørende terrasse med borde og bænkesæt, samt en stor fælles grill. 

Dette får i gratis hos os:

Gratis adgang til vandland, gratis dagsbesøgende gæster, gratis WiFi og hunden kan også tages med ganske gratis. 


Den plads der passer bedst til jer:

På Aabo camping har vi 3 forskellige muligheder i forhold til pladser, vi har:

- Standardpladser, som er 100 kvm. og alle med mulighed for tilslutning af el.

- 120 kvm. pladser, som jo så er 20 kvm. større end standardpladserne og også alle med mulighed for tilslutning af el. Disse pladser har et ekstra døgntillæg på 15 kr. 


- Komfortpladser, som er 120 kvm. med eget afløb til spildevand, mulighed for at tømme kemitoiletet på den enkelte plads og adgang til vand direkte på pladsen. Disse pladser har et ekstra døgntillæg på 40 kr.


Book jeres helligdagsferie her på vores hjemmeside,
eller ring til os på Tlf. 98931234
Husk vi har GRATIS internet, WiFi, gæstebesøg og i er også meget velkommene til at medbringe hunden i helligdagene, uden beregning.