Camping Nordjylland / Camping ved Vesterhavet / Camping for børn

 

Helligdagsferie hos Aabo Camping og Vandland 2019Campingferie i Danmark er livet. Aabo Camping i Nordjylland tilbyder fordelagtige priser i din helligdagsferie, hvad enten det er Påskeferien, Kr. Himmelfartsferien eller Pinseferien.
Kom og nyd den dejlige nordjyske natur og det skønne Vesterhav i Tversted.
 
Priser på camping i Påsken, Kr. Himmelfart og Pinsen
Priserne gælder hele familien ekskl. el.
_____________________________________________

Påske tilbud


5 nætter fra 17.04.19 - 22.04.19
Pris kun: 595,-
_____________________________________________

Bededags tilbud

3 nætter fra 16.05.19 - 19.05.19
Pris kun: 495,-
_____________________________________________

Kr. Himmelfart & Pinse tilbud


I alt 7 nætter fra 29.05.19 - 02.06.19 & 07.06.19 - 10.06.19
Pris kun: 1195,- 
______________________________________________ 
Det er altid skønt at tage familien med på tur i de små helligdagsferier, og på Aabo Camping bestræber vi os på at gøre alt for at i må få en hyggelig ferie hos os. Vores campingplads ligger få hundrede meter fra Vesterhavet og kun små 35 km. Fra Skagen. Det gør pladsen ideel for alle, både unge som gamle.

Hvad vores campingplads kan tilbyde:

Aabo Camping ligger i den nordjyske by Tversted, lige ud til det dejlige brusende Vesterhav. Tversted er i folkemunde også kendt som "lille Skagen", et navn som byen har fået grundet dens dejlige beliggenhed i smukke og naturskønne omgivelser. Her får du både et ophold tæt på skov og tæt på strand.
Når du bevæger dig fra campingpladsen ned mod stranden, skal du ikke mange hundrede meter før, du når ishuset Det Blå Ishus. Her kan du nyde en halv meter hotdog eller en dejlig kold vaffelis. Faktisk er deres is så lækre, at Det Blå Ishus i 2017 blev kåret som Danmarks bedste ishus.
Byen rummer også flere små og gode spisesteder, barer og en stor lokal købmand med alle de nødvendige dagligvarer.  I Tversted ligger der også flere forskellige antikvitetsforretninger, herunder bl.a. den populære antikforretning Lykkegaard, som er kendt fra tv programmer på DR 1.

Aabo Camping:

Der findes mange forskellige ting på pladsen, som gør det hyggeligt både for børn og voksne. Her kan bl.a. nævnes:
·         Campingpladsens populære vandland, som garanterer en minimumstemperatur på 23 grader. Vandlandet åbner for sæsonen d. 2 juni, og har dagligt åbent fra kl. 10.00 - 18.00
·         En spillehal med flere forskellige arkadespil samt billard og en kran hvor du kan trække et tøjdyr.
·         Minigolfbane med 12 baner med forskellige sværhedsgrader. Vores minigolf er ren familiehygge, og koster blot 20 kr. pr. spiller
·         På campingpladsen finder du også en stor legeplads med forskellige sjove ting for børnene herunder bl.a. trampoliner, svævebane, hoppepude og meget andet
·         Møntvaskeri - Mange af vores gæster kommer i flere uger ad gangen, og sammen med vores fastliggere er et møntvaskeri derfor en nødvendighed. Det har vi derfor også på pladsen.
·         Pladsen rummer desuden en lille købmand. Her kan du dagligt købe lækkert friskbagt morgenbrød samt lækre morgenkager. Købmanden fører desuden også glutenfri rundstykker.
·         Du finder også en café hvor du kan få stillet sulten med lækkert hjemmelavet dansk mad til gode priser så alle kan være med.
·         Du finder desuden 2 facilitetsbygninger som rummer alle de nødvendige ting for en god campingoplevelse: Toiletter, gode badeforhold og en moderne køkkenafdeling med en stor fælles grill på den tilhørende terrasse. Her kan du nyde din aftensmad på terrassens borde og bænkesæt.
 
Dette får i gratis hos os:

På campingpladsen har vi forskellige gratis tilbud. Her kan bl.a. nævnes:
·         Gratis adgang til vores dejlige vandland.
·         Gratis dagsbesøgende gæster
·         Gratis trådløst internet / WiFi
·         Flere gode børneaktiviteter
·         Morgengymnastik i vandlandet når vejret er til det
·         Desuden kan hunden kan også medtages på campingferien helt gratis.
 
Få den plads der passer bedst til jer

Aabo Camping & Vandland har 3 forskellige muligheder for pladser:

 1. Vores standardpladser på 100 kvadratmeter. Alle pladser har mulighed for tilslutning af elektricitet.

2. Vores udvidede pladser på 120 kvadratmeter. Disse pladser er 20 kvadratmeter større end standardpladserne, og her er naturligvis også mulighed for tilslutning af el. Vores udvidede pladser har en ekstrapris på 15 kr. pr. døgn.

3. Aabo Campings komfortpladser. Vores komfortpladser er på 120 kvm. og har eget afløb til spildevand, samt muligheden for at du kan tømme kemitoiletet på den enkelte plads. Komfortpladserne giver desuden også adgang til vand direkte på pladsen. Disse pladser fås med et ekstra døgntillæg på kun 40 kr.
 
Book jeres helligdagsferie her på vores hjemmeside, eller ring til os på
​Tlf. 9893 1234 eller 40336234

Hvis du ønsker at tilbringe Påske-, Kristi Himmelfarts- eller Pinseferien på vore hyggelige campingplads, så book tid på telefon eller online. Husk vi har GRATIS internet, WiFi, gæstebesøg, og i er også meget velkomne til at medbringe hunden i helligdagene, også uden beregning.