Pladsen / Aabo Camping i Nordjylland / familie camping / luksuscamping

Campingpladsens faciliteter

Gratis vandland / badeland

Aabo Campings største aktiv er det 1200 m2 store vandland med rutsjebane. I de 3 bassiner kan både børn og voksne more sig. Vandkanoner, minirutschebane, springvand, boblegrotte, jet-streams og en kæmpe vandrutschebane på 66 m. På den læfyldte terrasse kan man nyde solen og en kølende forfriskning. Camping med vandland er et hit - og vandlandet er ovenikøbet gratis!

 

Gratis internet

Der er gratis internet / wifi på Aabo Camping.

 

Aabo Cabana - Gratis aktiviteter

Aabo Cabana er et stort område med gratis aktiviteter i den nordlige del af pladsen med baner til fodbold, soft-tennis, badminton på græs, beach volley, hockey og petanque. I højsæsonen arrangerer vor aktivitetsmedarbejder hver dag konkurrencer og turneringer.

Hønsehuset på Aabo Camping

Hønsehuset er et multi-aktivitetshus for børn og voksne, f.eks. klippe-klistre, male og tegne, dragebygning, tegnefilm og meget mere. Der er bål og snobrødsbagning ude på pladsen. Er der noget spændende på TV (fodbold, tennis eller koncert), kan dette ses på storskærmen. Vore to aktivitetsmedarbejdere laver aktiviteter HVER ENESTE dag i højsæsonen.

Gratis adgang for jeres gæster

Der er gratis adgang for ikke-overnattende gæster til campister på pladsen.
 

Bad- og toiletbygninger

Aabo Camping har 2 store toiletbygninger med toilet, vaske- og bruseafdeling, damefrisørrum, handicaprum, familiebaderum og møntvaskeri.

Moderne køkkenfaciliteter

Vi har køkken med kogeplader, ovne, mikroovne, opvaskemaskine og fiskekøkken.

Dagligvarforretning

Stor forretning med bredt udvalg af fersk kød, brød, dybfrost og dagligvarer
 

Grillbar

I vores grill-bar findes der flere forskellige grillretter og fast-food.